Όπως καταλάβατε, αν ρίξατε μια ματιά στις χτεσινές προβλέψεις και τα αποτελέσματα, η κακοδαιμονία καλά κρατεί. Το χαμένο πέναλτι της Γκάζελεκ ,οι αρκετές χαμένες ευκαιρίες της Αζαξιό, και το οτι δεν κατάφερε να σκοράρει η για 6 ματς αήττητη Νανσί, μας στέρησαν για ακόμα μια φορά το ταμείο. 

Δεν μπορείς να μην νιώθεις απογοήτευση όταν πιάνεις τα 2/3 όβερ 3,5 της αγωνιστικής (εγώ ανέβασα λίγο το ρίσκο, δεν έπαιξα οτι πρότεινα) αλλά και πάλι δεν πληρώνεσαι. Σήμερα θα ασχοληθώ με την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας.

Ανζέ- Ρεν : Οι μεν γηπεδούχοι είναι 4 ματς χωρίς νίκη και οι δεν φιλοξενούμενοι έχουν μόλις μια ήττα στα 6 τελευταία ματς. Η Ρεν είναι σε πολύ καλή φόρμα (4η) και μάλιστα κατάφερε και σκόραρε στα 8/9 επίσημα εκτός έδρας φέτος. Κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική την 5η Ναντ, κέρδισε την 9η Μπορντό και πήρε διπλό μέσα στην Μονπελιέ. Η προϊστορία υπέρ της [0-5-4 στα τελευταία 9 παιχνίδια]. Θα πάω με την προϊστορία, Χ2διπλή (1,70).

Γκινγκαμπ – Μονπελιέ : Η Γκινγκαμπ είναι 6 ματς χωρίς νίκη. Από την άλλη η Μονπελιέ είναι η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις 8 γκολ παθητικό. Στα τελευταία 14 ματς είναι αήττητη κόντρα στην Γκινγκαμπ [ 0-7-7]. Δεν μπορώ να αγνοήσω ούτε εδώ την προϊστορία Χ2διπλή (1,55) ή 2dnb (2,00).

Λιόν-Λιλ : Σε πάρα πολύ καλό φεγγάρι η Λιόν. Φέτος έχει ηττηθεί μόνο από την Παρι. Έχει βέβαια αρκετές ισοπαλίες. Έχει δέσει και την άμυνα της μιας που έχει να δεχτεί γκολ 7 αγώνες !! Θα είναι κρίμα, κατ’ εμέ να σπάσει αυτό το σερί από την απαράδεκτη φέτος Λιλ. 1+No goal (2,20). Εναλλακτικά, Λιόν όβερ 2,5 μόνη της (2,00), σημείο που επιβεβαιώθηκε στα 7/10 τελευταία ματς της. 

Μετς – Μαρσέιγ :  Τελευταία του πρωταθλήματος εναντίον της 4ης. Λογικό το 1,50 στο διπλό που δύσκολα θα έφτανε παραπάνω. Όμως σε αυτήν την Μαρσέιγ που δυσκολεύεται εκτός έδρας δεν θα έβαζα λεφτά στο διπλό σε τέτοια απόδοση. Ίσως παρουσιαστεί ευκαιρία στο live. ( 2> 1,80)

Ναντ – Μονακό : Νομίζω πως έχει χαλάσει λίγο η συνοχή της άμυνας του Ρανιέρι. 7/10 τελευταία της Ναντ είναι όβερ+γ/γ. Είναι αρκετά αν σκεφτείτε οτι είχε μόλις 1 μέχρι τον Οκτώβριο. Από την άλλη η Μονακό είναι 3 ματς χωρίς νίκη και είναι λίγο σπάνιο γι’ αυτήν τα μεγάλα σερί χωρίς νίκη. Πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. 2 (2,15) 

Τουλούζ – Νις : 1 ήττα έχει εντός έδρας η Τουλούζ φέτος. Δεν βλέπω τη Νις να φεύγει με το διπλό σήμερα, αλλά δεν υπάρχει και λόγος να ασχοληθώ με το ματς. No bet

Παρι Σ. Ζ – Τρουά : Ένα πράγμα θέλω να θυμίσω για το ματς. Το περσινό 0-9!! στις 13/03. Λέτε να δούμε κανά 7+ και σήμερα; Εγώ θα απέχω μιας που πρέπει να κυνηγήσεις όβερ 5,5 για να πάρεις απόδοση πάνω από 2.00. 

Προτάσεις : 

1) Ανζέ- Ρεν : Χ2διπλή (1,70

2) Γκινγκαμπ – Μονπελιέ : 2dnb (2,00)

3) Λιόν-Λιλ : 1+No goal (2,20)

4) Λιόν-Λιλ : Λιόν όβερ 2,5 μόνη της (2,00)

5) Ναντ – Μονακό : 2 (2,15

Damcash