Είχα τονίσει την δυσκολία των χθεσινών αγώνων αλλά και πάλι μας έκανε καλό χουνέρι. Ξεκινήσαμε με το 2/2 ,και μάλιστα πολύ εύκολα, με Μπράουσβαιγκ και Χάλμσταντ. Στο Ολλανδικό Σουπερ Καπ κολλήσαν στο 1-1 από το 58′. Στο φιλικό, πέσαμε σε ματς που η Γιουβέντους δεν σκόραρε. Είχε να το κάνει από το 0-0 μέσα στο Καμπ-Νου. Η Ντόρτμουντ προηγήθηκε 2 φορές και ισοφαρίστηκε και τις δυο (την δεύτερη μάλιστα με αυτογκόλ) για να χάσει τον τελικό στα πέναλτι. Η Νις εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων ή αρκετά κουρασμένη ενώ Τρουά και Ρεν επιβεβαίωσαν την παράδοση με τα γ/γ αλλά δεν μας κάναν το χατίρι να βάλουν ακόμα ένα γκολ (1-1 από το 69′) .  Αρκετά με τη χθεσινή κακοτυχία, πάμε να βρούμε κανένα σημείο για σήμερα.

Ξεκινάμε με Γαλλία 1. Τρεις αναμετρήσεις έχει το σημερινό πρόγραμμα.

Λιλ – Ναντ : Στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις ανεξαρτήτου έδρας έχουν μόλις 1 γ/γ και 2 όβερ 2,5.  Στα τελευταία 12 ματς στην έδρα της Λιλ, η Ναντ μετράει μόλις μια νίκη. Να επισημάνουμε πως στη Ναντ πλέον είναι προπονητής ο Ρανιέρι. Λέτε να κάνει κανένα θαύμα και στη Γαλλία;; Υπάρχει αξία στον άσσο αλλά καλύτερα η αποχή. Προτιμότερο το live bet.

Ανζέρ – Μπορντό : Οι φιλοξενούμενοι, δεν έχουν καλή παράδοση κόντρα στην Ανζέρ με 5-3-1.  Έχουν 5/9 γ/γ και 4/9 όβερ. Η Μπορντό, να θυμίσουμε πως, έχει παίξει ήδη δυο επίσημα παιχνίδια για το Γιουρόπα Λιγκ και αποκλείστηκε από την Ουγγρική Βιντεοτόν. Μου αρέσει το γ/γ στο 2.00. Αν προηγηθεί η Ανζέρ και η εικόνα του ματς το επιτρέπει, καλό και το Χ2 στο live.

Μαρσέιγ – Ντιζόν : 4 σερί γ/γ έχει να δείξει η προϊστορία και 3/4 όβερ 2,5. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν δυο επίσημα για το Γιουρόπα και πήραν την πρόκριση κόντρα στην Οστάνδη. Είναι πρώτη αγωνιστική, άσσο στο 1,30-1,40 δεν πρόκειται να παίξω όπως και το χαμηλό όβερ στο 1,60. Ή ακολουθεί κανείς την παράδοση και παίζει το γ/γ(1,95) ή αποχή και live bet, αν προκύψει κάποια ευκαιρία.

Στην Αγγλία έχουμε σήμερα το Σουπερ Καπ ή αλλιώς το Community Shield. Αναμετρήθηκαν στον περσινό τελικό κυπέλλου με την Άρσεναλ να κερδίζει 2-1. Είναι ο 95ος τελικός στην ιστορία του θεσμού με την Άρσεναλ να έχει 14 κατακτήσεις και την Τσέλσι 4.  Οι δυο ομάδες έπαιξαν ένα φιλικό στις 22/07 με την Τσέλσι να κερδίζει 3-0.  Σαν πρόσφατη προϊστορία, στα τελευταία 10 ματς, η Τσέλσι είναι καλύτερη με 6-1-3.  Από τις 10 αναμετρήσεις οι 5 ήρθαν όβερ 2,5 και μόλις 2 ήρθαν γ/γ. Με αυτήν την παράδοση το No Goal (2,20) είναι προκλητικό, αλλά άντε να το ποντάρεις με την ανάγνωση των ονομάτων. Το όβερ στο (1,75) φαντάζει πιο safe ποντάρισμα. Εγώ θα ρισκάρω λίγο παραπάνω και θα ποντάρω στην ισοπαλία (3,60).

Τέλος, ας ρίξουμε και μια ματιά στην Α’ Σουηδίας που έχουμε 4 αγώνες σήμερα. Να θυμίσω πως χτες είχαμε 2/2 γ/γ+όβερ και όβερ 3,5 με την Χάλμσταντ να είναι 7+.

Σουντσβαλ- Εστερσουντ :  Θα παρακολουθούμε ,θέλοντας και μη, λίγο παραπάνω τώρα τους φιλοξενούμενους, αφού κληρώθηκαν με τον Παοκ στο Γιουρόπα Λιγκ. Στην παράδοση τους, ανεξαρτήτου έδρας, έχουν 7 συνεχόμενα όβερ και 10/12 όβερ 2,5 συνολικά. Το όβερ 2,5 σε καλές τιμές για Σουηδία (1,95). Αν θεωρήσουμε πως η Έστερσουντ είναι κουρασμένη από το Ευρωπαϊκό ματς και ρίξουμε μια ματιά και στην παράδοση εντός [4-1-1], έχει αξία και το 1dnb (2,20)

Καλμάρ – Γκέτεμποργκ : Απέ νίκες έρχονται και οι δυο. Ψηλά το όβερ 2,5 (2.00) αλλά δεν με εμπνέει πολύ το ματς. Αποχή .

Χάμαρμπι – Χάκεν : Σχεδόν ισόβαθμες οι δυο ομάδες (έναν βαθμό πάνω η Χάκεν). Σφικτή ομάδα η Χάκεν με μόλις 3 όβερ 2,5 στα 10 τελευταία ματς.  Στην συνολική παράδοση ανεξαρτήτου έδρας η Χάκεν είναι 5 ματς αήττητη και έχει μόλις 2 ήττες στα 10 τελευταία. Under (1,85) μου βγάζει το ματς… Χ2διπλη (1,60) λόγο παράδοσης αλλά η απόδοση είναι πολύ χαμηλή. Αποχή και εδω.

Σιριους – Αικ Στοκχόλμης : 2 βαθμοί χωρίζουν τις δυο ομάδες (Σίριους από πάνω) με την Αικ να έχει ένα ματς λιγότερο. Καταλαβαίνετε την σημασία του αγώνα. Η Αικ είναι η πιο σφικτή ομάδα του πρωταθλήματος με μόλις 5/16 όβερ. Την Πέμπτη έχασε την πρόκριση στο 121 της παρατασης από την Μπράγκα και σίγουρα η απογοήτευση είναι μεγάλη. Από την άλλη μεριά, οι γηπεδούχοι έχουν συμπληρώσει 6 ματς αήττητοι. Το μομέντουμ είναι σίγουρα με τους γηπεδούχους. Στο 3,20 ο άσσος στο 2,10 το 1dnb για πιο safe ποντάρισμα.

Προτασεις :

  1. Ανζέρ – Μπορντό : γ/γ (2.00)
  2. Αρσεναλ – Τσέλσι : όβερ 2,5 (1,75) ή Χ (3,60)
  3. Σουντσβαλ- Εστερσουντ : όβερ (1,95) ή 1dnb (2,20)
  4. Σιριους – Αικ Στοκχόλμης : 1(3,20) ή 1dnb (2,10)

Εγώ θα παίξω μια 3-άδα με σύστημα 2-3 : Ανζέρ, Σουντσβαλ 1dnb και Σίριους 1dnb και
μια δυάδα με σύστημα 1-2 : την ισοπαλία της Άρσεναλ και τον άσσο της Σίριους.

Καλή επιτυχία !!

Damcash