Λοιπόν, μετά από την τεράστια νίκη μου στο Euro 2020 που δεν ακολούθησε κανένας σας, προφανώς θα ήθελα λίγο χρόνο να ηρεμήσω γι αυτό και δεν έγραφα. Σας έλειψα? Ούτε εμένα, αλλά είναι βραδάκι και αύριο έχει Champions League οπότε ενώ κρατήθηκα και – προς τιμήν μου – δεν σας έστειλα κουβά στο ξεκίνημα της Premier League, τώρα δεν κρατιέμαι. Θέλω σε αυτό το σημείο να σας ευχαριστήσω όλους (και τους 3, ξέρετε ποιοι είστε) για την στήριξή σας στα προγνωστικά μου καθώς και την μάνα μου που όταν την ρωτάνε “Ο γιος σου στέλνει κάνα ταμείο τον κόσμο?” τους απαντάει “Είναι πολύ καλό παιδί”.
Προχωράμε.

Γιουνγκ Μπόις – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ :

Λοιπόν, δεν θα πω ψέματα , δεν έχω ιδέα τι κάνουν οι Γιουνγκ Μπόις, πάω λίγο σε γνωστό ανταγωνιστικό σάιτ που θυμίζει βασιλιά στο όνομα και δεν έχει πιάσει σημείο κανένας τους από τότε που έπαιζε ο Μπατιστούτα και επιστρέφω.
Επέστρεψα λοιπόν από αυτή την τέρμα αχρείαστη παράγραφο μιας και είναι άρθρο και όχι λαιβ τσατ, αλλά εσύ κάθεσαι και με διαβάζεις , δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Τεσπά, κλασική ελβετική ομάδα εναντίον του μεγαθήριου από το Μάντσεστερ, θα πάω στο τιμιότατο 1.70 του 2πλου & όβερ 1.5 γιατί το Σαββατάκι είδα την Γιουνάιτεντ με το χωριό μου το Νεόκαστρο και ήταν αδιανόητη επιθετικά. Πάμε γερά.


Μπαρτσελόνα – Μπάγερν :

Ρε παιδί μου ντάξει, καταλαβαίνω ότι την Μπάρτσα δεν την κοντράρεις εύκολα μέσα στο σπίτι της , αλλά μην τρελαθούμε κι όλας, τι 2.10 το διπλό. Θα το παίξω, γιατί αντικειμενικά και παικτικά, δεν συγκρίνονται καν σαν ομάδες. Βέβαια καλό από Γερμανό δεν έχω δει ποτέ, αλλά ας είναι αυτή η πρώτη φορά . Τεσπά, τι έλεγα? Ναι, 2πλο. Auf geht’s (Πάμε γερά).


Βιγιαρεάλ – Αταλάντα :

Εδώ θα πάω με το όβερ κυρίως λόγω Ιταλών που παίζουν και γαμώ τις μπάλες και οι άλλοι θα έχουν και έναν ενθουσιασμό παραπάνω, ε λίγο το ένα λίγο το άλλο, όβερ 2.5 στο 2.10 δεν το αφήνω.


Μην είστε τώρα τίποτα περίεργοι, είδαμε και τον Σωτηρακόπουλο που έχει 4 / 50 τελευταία προγνωστικά. Το άρθρο γράφτηκε για τον πρώτο σωστό κουβά της χρονιάς για το αγαπημένο μας τσου λου. Κάντε το ώριμο πράγμα λοιπόν, πάρτε ένα καταναλωτικό δάνειο από την τράπεζα και ρίξτε το στην 3άδα μου. Στις 00:00 το βράδυ , θα χρωστάτε μόνο ένα καταναλωτικό δάνειο + τους τόκους. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Σύντομο άρθρο για να μην σας κουράσω, γιατί σας σκέφτομαι. Φιλιά σε όλους.

Advertisement