Καλημέρα σας παιδιά μου. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε μαζί πως θα πάτε έναν μέτριο κουβά αυτό το υπέροχο Σάββατο, μιας και ήρθε απροειδοποίητα ένα δέμα από τα ΕΛΤΑ (ΓΤΧΤ) και κάπως πρέπει να φάω χρόνο το πρωί ενώ κοιμάστε όλοι. Σε καμία των περιπτώσεων μην σας πτοήσει το 2/4 της προηγούμενης φοράς – ποιο? – να είδατε, ούτε το θυμάστε, και ακολουθήστε με σε έναν ακόμα κουβά. Πάμε παρέα!


Μίλαν – Αταλάντα :

Καλά ε Ζλατάναρος, πωπω , τι ωραία τα λέει ρε , χαχα, επικός ρε , λέει όπου βρεθεί και όπου σταθεί για τον εαυτό του και μιλάει για τον εαυτό του στο 3ο πρόσωπο (ντάξει ξεφτίλα) χαχα. Τεσπά, αφού προφανώς έβγαλα ειρωνεία για τον απίστευτο ποδοσφαιριστή αλλά αντιπαθέστατο άνθρωπο , ας μιλήσω και λίγο για το ματς. Οριακό φαβορί δίνεται η Αταλάντα γιατί παίζει μπαλάρα, δε διαφωνώ. Αλλά η Μίλαν αυτή τη στιγμή είναι πρώτη, επιστρέφει πολύς κόσμος από μεταγραφές, δεν μπορεί ο Ντάκαρος να αφήσει το 1χ στο 1.65. (Καταλάβατε τι έκανα εδώ ο πονηρός ε, χαχα , μέτριο χιούμορ, προχωράμε)


Τσελντ…Τσετλ…Τσελτεναμ (νομίζω) – Μαντσεστερ Σιτυ :

Εμμονικός έχω καταντήσει αλλά αν δεν βγει το όβερ 4.5 κόρνερ ημιχρονο εδώ , τότε που. Και μην ακούσω “μι θινι , θι πιξι μι αλλιγις ι σιτι” , ε ναι ρε μάγκες αλλά μία αλλαγή της σίτυ = όλο το Τσεαφφυφαγφαναμ. Όβερ 4.5 κόρνερ ημιχ : 1.80


Μονακό – Μαρσέιγ :

Στην Γαλλία έχω την ίδια παράδοση που είχε ο Μέσσι σε εκτελέσεις πέναλτι απέναντι στον Τσεχ, αλλά βλέπετε, δεν τα παρατάω cause mama didn’t raise a quitter. Τεσπα, για κάποιο λόγο έχω παρακολουθήσει και έχω άποψη (όντως) για Μονακό φέτος και μου αρέσει πολύ σαν ομάδα. Η Μαρσέιγ δεν πάει και πολύ καλά τελευταία, όμως η ταναπου η παράδοση νομίζω θα μας πληρώσει στο G/G που παίζεται στο 1.72.


Θα έδινα και 4ο ματς , αλλά τι να πάτε κουβά με 0/3 τι να πάτε με 0/4 . “Ντάξει ρε Θάνο, δώσε και μονό αποδεκτό την άλλη φορά” , ΟΧΙ , γιατί εκεί παίζει να πάμε ταμείο καταλάθος και να κακομάθετε. Τεσπά , ωραιότατη τριάδα κοντά x5 τα λεφτά σας, που με απλά μαθηματικά σημαίνει, πως αν ποντάρετε 20 ευρουλάκια, θα έχετε χάσει 20 ευρώ μέχρι το βράδυ. Καλή συνέχεια, stay safe και να κάνετε υπομονή παιδιά, θα σταματήσω κάποια στιγμή να γράφω. Φελάκια.

Advertisement