Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του tzanabet.com!

Η παρέα του tzanabet όλο και μεγαλώνει και για να ανταποδώσουμε την αγάπη σας, σας παρουσιάζουμε το νέο και ανανεωμένο διαγωνισμό-παιχνίδι μας, το Tzanabet Challenge 2!!

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει σήμερα (Τρίτη 02/10) και θα ολοκληρωθεί την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League(Τετάρτη 12/12)! Κάθε αγωνιστική μέρα του Ch.L θα επιλέγουμε δύο αγώνες (έναν στις 19:55 και εναν στις 22:00) και θα ζητάμε να προβλέψετε την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη και τον πρώτο σκόρερ (5 αγωνιστικές × 4 αγώνες= 20 ερωτήσεις συνολικά).

 

  • Η βαθμολογία θα έχει ως εξής:

α) Αν δεν σκοράρει πρώτη η ομάδα που επιλέξατε, δεν παίρνετε κάποιο βαθμό.

β) Αν κάποιος προβλέψει σωστά την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη αλλά κάνει λάθος στον σκόρερ θα πάρει 1 βαθμό.

γ) Αν προβλέψετε σωστά τον πρώτο σκόρερ του αγώνα θα πάρετε 3 βαθμούς.

δ) Αν απαντήσετε ότι ο αγώνας θα λήξει 0-0 και τελικά συμβεί αυτό, παίρνετε 4 βαθμούς.

ε) Αν απαντήσετε ότι το πρώτο γκολ του αγώνα σημειωθεί με αυτογκόλ (επιλέγοντας σωστά και την ομάδα που θα σκοράρει) και τελικά συμβεί αυτό, παίρνετε 6 βαθμούς.

στ) Αν σε μία ημερολογιακή ημέρα καταφέρετε να πάρετε τουλάχιστον 1 πόντο σε καθεμία από τις δύο ερωτήσεις τότε αυτομάτως κερδίζετε σαν μπόνους τον αριθμό των πόντων που αντιστοιχεί στην ερώτηση με τη χαμηλότερη βαθμολογία. Δηλαδή αν για παράδειγμα βρείτε τον 1ο σκόρερ του πρώτου ματς και απλά την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη στο δεύτερο ματς τότε θα κερδίσετε 3+1+1=5 πόντους. Αν βρείτε τους πρώτους σκόρερ και των δύο ματς τότε θα κερδίσετε 3+3+3=9 πόντους κοκ…

*Νικητής θα αναδειχθεί ο διαγωνιζόμενος που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς.

** Σε περίπτωση ισοβαθμίας (μόνο για τις θέσεις που κερδίζουν τα έπαθλα) θα πραγματοποιηθεί μια έξτρα ερώτηση σε αγώνα που θα επιλέξουμε.

***Απαντήσεις θα γίνονται δεκτές αυστηρά μέχρι τις 19:54 για τον 1ο αγώνα και μέχρι τις 21:59 για τον 2ο.

 

  • Τα ΔΩΡΑ του διαγωνισμού:

1) Μια paysafe κάρτα αξίας 20€ για τον πρώτο.

2) Μια paysafe κάρτα αξίας 10€ για τον δεύτερο.

3) Μια paysafe κάρτα αξίας 5€ για τον τρίτο.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Η ομάδα του Tzanabet