Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο εκτός από την ενδεκάδα της Σέλτικ και τον προπονητή. Γιουρόπα λιγκ σήμερα ή αλλιώς η ψιλοάσχημη γκόμενα που σου κάθεται ενώ έχεις φάει χυλόπιτα από την σαφώς πιο μουνάρα φίλη της. Τεσπά, προχωράμε.

Κορκ – Ρόζενμποργκ :

Και οι 2 ομάδες έχουν ήδη αγωνιστικό ρυθμό, παίζουν “μπάλα” στα εγχώρια πρωταθλήματά τους ήδη, και τα εισαγωγικά είναι γιατί έχω κάτσει να δω 2 ματς της Ρόζενμποργκ και 3 της Κορκ, και μπάλα δεν το λες. Όπως και να χει, τα γκολάκια θα μπούνε εδώ παιδιά , να ξέρετε. Και επειδή το όβερ 2.5 έχει ξεφύγει αρκετά στην τιμή, μπορούμε πάντα να πάρουμε το τιμιότατο όβερ 2.0 που στα 2 γκολάκια μας επιστρέφει πίσω τα λεφτά. Δεν ξέρω. Εγώ λογικά όβερ 2.5 θα το καρφώσω, αλλά θα σας δώσω το όβερ 2.0 γιατί
1ον είμαι φλώρος και δεν θέλω να ρισκάρω το να πάει άπατο ένα σημείο μου και
2ον 1.90 είναι και το όβερ 2.0 ρε αχάριστοι.

Τέλος πάντων. Βάμος. Ή όπως λέει ένας σοφός (το γκουκλ τρανσλέιτ) “Denne kampen er over 2,5 for sikker”.

Μπεσίκτας – Λασκ :

Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα πρόκρισης στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Πολύ δυνατή η Μπεσίκτας και πλέον δεν είναι και αμελητέο μέγεθος στην Ευρώπη μετά από την περσινή υπέρβαση. Κι εδώ βλέπω γκολ κύριοι. Μπορεί και 3-0 η Μπεσίκτας, για μένα είναι πολύ ποιοτικότερη ομάδα. Το 1 και όβερ 2.5 δημιουργεί ένα ελκυστικότατο 2.00.

Φίτεσε – Βασιλεία :

Ροντέο προβλέπω εδώ μετά από το σκάουτινγκ που έκανα και στη Βασιλεία. Όσα φάμε όσα βάλουμε νοοτροπία, άλλαξε προπονητή μετά από 5 αγώνες θυμίζοντας σε όλους πόσο ελληνική ψυχή έχει αυτή η ομάδα στην πραγματικότητα.
Η Φίτεσε έχει επιθετικές αρετές (πόσο σιχαίνομαι αυτήν την πρόταση δε φαντάζεστε) και μπορεί να αρπάξει και γκολάκια εύκολα.
Το 1.70 του όβερ, το σερβίρουμε με τον ελληνικό στο χωριό μου, λουκουμάκι.

Γκενκ – Λεχ Πόζναν :

Σκοράρουν και οι 2 συνεπέστατα, θα το παιζα g/g αλλά θα προτιμήσω την οβεράκλα μου και σε αυτό το ματσάκι γιατί όταν παίζω g/g και είναι το ματς 2-0 δεν μου αρέσει καθόλου. Τέλεια λογική ε.

Λοιπόν, πάρτε εδώ να χετε :

Κορκ – Ρόζενμποργκ :

Όβερ 2.0 (1.90)

Μπεσίκτας – ΛΑΣΚ :

1 και όβερ 2.5 (1.95)

Φίτεσε- Βασιλεία :

Όβερ 2.5 (1.70)

Γκενκ – Λεχ Πόζναν :

Όβερ 2.5 (1.70)

Αυτά από εμένα. Καλά ταμεία παιδιά και να έχετε όλοι σας (πλην Σέλτικ)