Επιτέλους αρχίσαμε κύριοι, λίγο μουδιασμένα για το απαίδευτο μάτι αλλά πολύ δυνατά για όσους ξέρουν.

Ίσως να με ξάφνιασε το στραβοπάτημα της Σελεσάο αλλά αντικειμενικά μιλώντας, με τέτοιο μαλλί δεν αξίζει στον Νευμάρ να κερδίζει και σε αυτό δεν σηκώνω κουβέντα.

Το στραβοπάτημα της Γερμανίας, μόνο τυχαίο δεν ήταν για όποιον είχε δει και τα φιλικά προετοιμασίας. Τα πάντσερ φέτος δεν είναι η μηχανή που ήταν παλιά, βέβαια να μην ξεχνάμε ότι όταν η Γερμανία δεν πάει καλά, φτάνει ημιτελικό, οπότε έχουμε ακόμα να δούμε πραματάκια.

Οι πορτοφολάδες της καρδιάς μου και αγαπημένη μου ομάδα, οι Κροάτες, δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τη Νιγηρία και για μένα αξίζει να παίξει κάποιος ότι θα τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο, γιατί οι Αργεντίνοι ως συνήθως το έλουσαν.

Πέσαμε όλοι από τα σύννεφα και ακόμα να συνέλθουμε από το σοκ της ισοπαλίας της Ισπανίας με την Πορτογαλία, που είχαν και το θράσος να βγουν και να δηλώσουν «απογοητευμένοι» που δεν πήραν την νίκη αμφότεροι. Αφού ρε τσογλάνια είπατε να το φέρετε Χ και μετά να δείτε πόσα θα ρίξετε σε Μαρόκο και Ιράν, σε τα μας ρε?

Τέλος πάντων, δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσουμε κάποιο άλλο ματς από το παρελθόν και πάμε να δούμε τι έχουμε σήμερα.

Χαφναφιορ… Όχι πλάκα κάνω,

Πολωνία – Σενεγάλη :

Δεν θα κρύψω ότι και οι Πολωνοί έχουν μία μικρή θέση στην καρδιά μου αλλά θα κρίνω το ματς όσο πιο αντικειμενικά γίνεται. Με χαρά και περηφάνια δηλώνω ότι είδα φιλικά και των 2 ομάδων και πραγματικά περιμένω ένα πολύ καλό ματς. Τα ονόματα των ομάδων μπορεί να μην σας γεμίζουν το μάτι, όμως μιλάμε για παρέλαση μεγάλων ονομάτων. Για Πολωνία δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, τους ξέρετε έτσι κι αλλιώς, αλλά αν ρίξετε μία ματιά στη Σενεγάλη θα δείτε ονόματα στην επίθεση όπως Νιάνγκ, Μανέ, Μπαλντέ , Σο κ.ο.κ . Γενικότερα, μιλάμε για ομάδες οι οποίες μπορούν να σκοράρουν εύκολα, γι αυτό και μου κάνει εντύπωση το πόσο ψηλά είναι το όβερ . Επίσης, στα φιλικά προετοιμασίας εγώ είδα έναν δαιμονισμένο Λεβαντόφσκι. Το να σκοράρει anytime πληρώνει πάνω από 2 στις περισσότερες στοιχηματικές οπότε παίζει να ρίξουμε και κάποια ψηλά εκεί.
Τελευταίο και σημαντικότερο για εμένα είναι η αγορά στα κόρνερ. Ότι ματς είδα από τις 2 ομάδες, η επίθεση γινόταν από τα άκρα. Το όβερ 9.5 κόρνερ πληρώνει και αυτό αρκετά καλά.

Κολομβία – Ιαπωνία :

Η Κολομβία είναι σαφώς ανώτερη ποιοτικά από τους Ιάπωνες οι οποίοι όμως ανέκαθεν παρουσιάζουν ένα καλοδουλεμένο σύνολο που δεν σταματάει να τρέχει. Όπως και να έχει αν θα έπρεπε να διαλέξω κάτι από σημείο θα ήταν ο άσσος. Παρόλα αυτά δεν ξέρω, το 1.70 δεν με ψήνει και πολύ. Δεν πιστεύω ότι αν κερδίσουν θα το κάνουν με ένα γκολ, οπότε θα στηρίξω το όβερ 1.5 γκολ Κολομβίας το οποίο πληρώνει στο 2.10. Επίσης ρίχνουμε και κλεφτές ματιές στον Ράνταμελ να πετάξει ένα τεμάχιο το οποίο πληρώνει στο 2.20. Δεν πιστεύω ότι θα του είναι δύσκολο να πετύχει τέρμα απέναντι στους ασταθέστατους αμυντικά Ιάπωνες.

Ρωσία – Αίγυπτος :

Ματς μυστήριο. Δεν μπορούμε να κρίνουμε κανέναν από την πρώτη αγωνιστική, για διαφορετικούς λόγους. Η Ρωσία έπαιζε στην πρεμιέρα με την παρέα μου που πηγαίνουμε για 5×5 και η Αίγυπτος χωρίς Σαλάχ που είναι πραγματικό βαρόμετρο. Εδώ είναι βαρόμετρο στη Λίβερπουλ, δεν θα είναι στην Αίγυπτο? Εγώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην το ακουμπήσω, ακόμη το σκέφτομαι. Παρόλα αυτά αν θα έπρεπε να διαλέξω, θα ήταν είτε Χ ημίχρονο, είτε g/g, είτε anytime Salah.
X ημίχρονο διότι αν η Αίγυπτος χάσει το ματς, είναι εκτός και το ξέρει και ο Έκτορ Ραούλ αυτό οπότε θα παίξουν επιφυλακτικά . Μην σας μπερδεύει επίσης το τάλιρο που πέταξε η Ρωσία, δεν έγινε ξαφνικά πρώτο φαβορί για κατάκτηση. Το g/g γιατί όποιος από τους 2 και να προηγηθεί, ο άλλος θα πρέπει να βγει μπροστά και το anytime Salah, γιατί Salah.

Στο διά ταύτα κύριοι :

Πολωνία- Σενεγάλη :

Όβερ 2.5 : 2.50
Anytime Lewandowski : 2.05
Όβερ 9.5 κόρνερ : 1.90

Κολομβία – Ιαπωνία :

Όβερ 1.5 Κολομβία : 2.10
Anytime Falcao : 2.20

Ρωσία – Αίγυπτος :

Χ ημίχρονο : 1.95
G/G : 2.10
Anytime Salah : 2.75

Σας τα λέω ωραία, σας μαθαίνω μπαλίτσα. Λοιπόν κάτι τελευταίο για κλείσιμο. Έχουμε δει ήδη πολλά πέναλτι…Καμία κόκκινη… Κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα της, στο 5.00 απόδοση, μην πάει χαμένη. Ψαχτείτε. Αυτά από εμέ, καλή διασκέδαση παιδιά, γιατί πάνω απ όλα αυτό μετράει.

Ντάκαρος